Kárpittisztítás

kárpittisztítás bútorkárpit tisztítás

kárpittisztítás

Kárpittisztítás háznál egyszerűen önnek kényelmesen: Kárpittisztító géppel szakszerűen kitisztítom az ön foteljét, kanapéját, ágyát vagy matracát ezáltal eltűnnek belőle a kellemetlen szagok, foltok, színe felélénkül visszanyeri puhaságát selymességét tisztaságát!


poratkák


Ha elgondolkodott már azon, hogyan lehet megszabadulni a poratkáktól, mik azok pontosan és hogyan befolyásolhatja jelenlétük. Akkor ez a cikk az Ön számára szól. A poratkák, sajnos allergiás emberek számára, mindenütt megtalálhatók. Az egész házban megtalálhatók, de olyan kicsik, hogy szabad szemmel láthatatlanok. Átlagosan a lakosság körülbelül 25% -a fog pozitív bőrszúrási reakciót elérni a poratka allergénekre. Ennek a 25% -nak körülbelül fele valamilyen allergiás reakciót fog elszenvedni. Ez az allergiás reakció nem magukra a poratkákra, hanem a mikroszkopikus salakanyagokra vonatkozik. Ez az apró ürülék és a rajtuk növekvő gomba okozza az emberek számára annyi egészségügyi problémát. Bár lehetetlen ezeket az apró lényeket teljesen kiirtani otthonából. Néhány lépést megtehet, hogy minimalizálja az Ön és családja egészségére gyakorolt ​​hatásukat.

A poratka életciklusa. A hím poratka élettartama körülbelül 10-19 nap, de az egykor párosodott nőstény akár 70 napig is életben marad. Ez idő alatt 60–100 tojást fog tojni. Mindezt élete utolsó 5 hetében.

poratka

KÁRPITOS TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Esetleg vannak háziállatai, vendéglátó barátai vagy családtagjai, ön is ismeri azt a kellemetlen helyzetet, hogy a kárpitozott bútorok matracok fotelek és szőnyegek edzésen vesznek részt. A szennyeződésektől, a baktériumoktól, a foltoktól és a tökéletlenségektől sajnos nem lehet távol tartani őket. Még otthonukban is az otthonába behozott szennyeződések akár 80% -a kárpitozott bútorokba matracokban kanapékba fotelekben székükben rakodnak le. Tudomásul kell vennie azt a tényt, hogy bútorai komorak lesznek.Tehát hagyja, hogy a Takaritárs egy újjáélesztő kárpit tisztítást nyújtson önnek, amely meghosszabbítja bútorainak matracainak kanapéjának élettartamát, és jobb, és biztonságos a gyermekek és háziállatok számára is. Figyelemre méltó kárpit tisztításunk professzionális kárpittisztítót kínál bútorainak frissítésére és tisztítására. Ez új életet hoz az életterébe. Tisztítási folyamatunk gyors és egyszerű. Miután elkészült, szép bútorai gyorsan megszáradnak, hogy Ön és családja a lehető leghamarabb igénybe vehessék.

kárpit tisztítás

Erős és mély tisztítással megtisztíthatjuk kárpitozott szövetét. Aggódunk textilje miatt, ezért csak kíméletes tisztítást kínálunk önnek, hogy megakadályozzuk bútorainak többszörös károsodását. Ezenkívül több vonzó tisztító csomagot kínálunk Önnek, amelyek segítenek megakadályozni otthonát a napi rutinfoltok, egészségtelen allergének, súlyos pollenek, atkák vírusok és még sok minden másban.

Ez a szolgáltatás mindenféle bútorhoz rendelkezésre áll, például ágyakhoz, matracokhoz fotelekhez és így tovább. Ezért lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Milyen típusú kárpitokat tisztít?

A kárpit tisztítási szolgáltatások kulcsfontosságúak a bútorok élettartamának növelése érdekében. 

A Takaritárssal felfedezheti a minőségi kárpit tisztítási szolgáltatásokat, amelyek magukban foglalják szinte az összes bútortípus – ágyak, matracok, ágyneműk, szőnyegek matracok stb. – tisztítását.

Van egy borfolt a kanapén, mit tegyek?

Nem tudod, hogyan lehet eltávolítani a borfoltokat a kanapéról?

Vegyen elő egy rongyot és ittasa fel a kanapéról, ahol a bor ráömlött. De ügyeljen arra, hogy ne dörzsölje bele , mert az csak ront a helyzeten. Nézze meg, hogy mosható-e a Kárpit szövete, és után mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kárpittisztítás szőnyegtisztítás kanapétisztitás

Ha van egy foltom a kárpitomon, és a tisztításra vártam, akkor ez még rosszabb lesz?

A kárpitokon, például a kanapén és a szőnyegen lévő foltok vagy kiömlések egyszerre lehetnek kínosak és csúnyák. Nagyon fontos azonban, hogy azonnal kezelje az ilyen problémákat, de ha megvárta a tisztító szakembereket, akkor biztosan megszabadul a foltoktól. A professzionális tisztítószerek bio és hatékony tisztítószereket fognak használni, amelyek megtisztítják a kárpitot, anélkül, hogy a foltok rosszabbá válnának.

Milyen gyakran tisztítsam meg a kárpitomat?

A kárpit rendszeres tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy holmiját biztonságban tartsa az atkák és az allergének ellen. Tehát győződjön meg róla, hogy évente egyszer tisztítja a kárpitot, és ha van gyereke vagy háziállata otthon, akkor évente kétszer takarítson. Az egészséges életmód előtérbe helyezése érdekében minden évben szakemberek tisztítsák meg kárpitjaikat

Kárpitos takarítási szolgáltatások a szakértőktől Kárpittisztítás kézikárpit tisztítás biokárpitos tisztítás kanapé kárpit tisztítás

kárpittisztítás

Kárpitozott bútorai segítenek feltárni otthona jellegét és dekorációjának személyiségét. Színe, stílusa és szépsége varázslatot áraszt a szobáiban, amely valóban életre kel, ha a kárpitja tiszta, világos és foltmentes. A takaritárs kárpit tisztításban professzionálisan segítenek abban, hogy minden kárpitozott bútora a legjobb legyen. A bútorok típusától függetlenül A folyamat megújítja az anyag megjelenését, csökkenti a por és más, kényelmetlenséget okozó allergének felhalmozódását, és eltávolítja azokat a foltokat, amelyek veszélyeztetik otthona vonzerejét.

kárpittisztítás bútorkárpit tisztítás

A Takaritárs cég tapasztalt szakembereit alaposan kiképezték arra, hogy kövessék a kiváló minőségű takarítási protokollt . Ezért mindig számíthat kiemelkedő szolgáltatásainkra, amikor legénységünket megbízza ezzel a kritikus otthoni karbantartási feladattal. Ez csak egy a sok közül a szolgáltatások teljes kínálatában, amelyet felajánlunk, hogy segítsen otthona minden részének tisztán, szépen, frissen és allergén mentesen tartani.

kárpit tisztítás
kárpittisztítás

-Fotel kárpit tisztítás:3000Ft-tól
-L-alakú sarok kanapé 5 ülőfelülettel kárpitos
tisztítása:15000-tól
-Heverő vagy egyszemélyes matrac kárpit tisztítás (Kb. 90×200 cm):3000Ft-tól
-3 személyes Kanapé kárpit
tisztítás:9000Ft-tól
Kárpit Tisztítás áraink megközelítő tájékoztató jellegűek! pontos árat a helyszínen tudunk mondani önnek kárpit tisztítás minimum vállalás 10000 Ft Budapesten

Akcióink visszavonásig érvényesek

kárpittisztítás bútorkárpit tisztítás

Kárpittisztítás kézikárpittisztítás biokárpittisztítás kanapékárpittisztítás

Kárpittisztítás kézikárpittisztítás biokárpittisztítás kanapékárpittisztítás

Kérem, ha kérdésére választ vár írja meg telefon számát is üzenetébe vagy tekintse meg email Spam üzeneteit is, mert előfordulhat, hogy válaszunk oda érkezik. köszönjük

  Kárpittisztítás szőnyegtisztítás kanapétisztitás

  Budapest 1. kerület kárpittisztítás Krisztinaváros Budavár
  Budapest 2. Kerület kárpittisztítás Hűvösvölgy
  Budapest 3. Kerület kárpittisztítás Óbuda
  Budapest 4. Kerület kárpittisztítás Újpest
  Budapest 5. Kerület kárpittisztítás Belváros-Lipótváros
  Budapest 6.Kerület kárpittisztítás Terézváros
  Budapest 7. Kerület kárpittisztítás Erzsébetváros
  Budapest 8. Kerület kárpittisztítás Józsefváros
  Budapest 9. Kerület kárpittisztítás Ferencváros
  Budapest 10. Kerület kárpittisztítás Kőbánya Óhegy Újhegy
  Budapest 11. Kerület kárpittisztítás Újbuda
  Budapest 12. Kerület kárpittisztítás Hegyvidék
  Budapest 13. Kerület kárpittisztítás Angyalföld
  Budapest 14. Kerület kárpittisztítás Zugló
  Budapest 15. Kerület kárpittisztítás RákosPalota
  Budapest 16. Kerület kárpittisztítás Árpádföld Cinkota Mátyásföld
  Budapest 17. Kerület kárpittisztítás Keresztúr
  Budapest 18. Kerület kárpittisztítás Pestszentlőrinc
  Budapest 19. Kerület kárpittisztítás Kispest Wekerle
  Budapest 20. Kerület kárpittisztítás Pesterzsébet
  Budapest 21. Kerület kárpittisztítás Csepel
  Budapest 22. Kerület kárpittisztítás Budafok-Tétény
  Budapest 23. Kerület kárpittisztítás Soroksár