Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás X. kerület Kőbánya

A szőnyegtisztítás hozzáértést és odafigyelést igényel. Ha szeretné, hogy szőnyegei ragyogóan tiszták legyenek, és hosszú élettartammal büszkélkedhessenek, akkor Ön a megfelelő helyen jár. Mi, a Szőnyegtisztítás Mesterei vagyunk, és elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége és a minőség iránt.

Szőnyegtisztítás menete

Portalanítás: A szőnyegtisztítás alapja a hatékony portalanítás. A tisztítandó szőnyegeket ipari pórszivóval illetve poroló géppel portalanítjuk.
Előkezelés: A kézi-gépi előkezelés alapozza meg a minőségi szőnyegtisztítás. Mélyen felhordjuk a tisztítószereket a szőnyegekre mosás előtt a foltokat és vizeletet kezeljük ha szükséges!
Mélymosás szőnyegeket mossunk síkmosógépekkel. A kézi és gépi előkezelést követően a szőnyegeket síkmosógépen mossuk át, a végén öblítést alkalmazva.
Kényesebb szőnyegek tisztítása: A kényesebb, színérzékeny szőnyegeket Szőnyeg típusnak megfelelően tisztítjuk.
Szárítás: A szárítás zárt rendszerben 50-65 C fokos szárító berendezésbe történik ahol 7-10 óra alatt teljesen megszáradnak.
Ellenőrzés: Tisztítás végeztével az összes szőnyeget átvizsgáljuk mielőtt visszaszállítjuk a Kedves megrendelőinknek

 
Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Ingyenes Szállítással 10nm fellett

Szeretne higiénikus és egészséges környezetet otthonában?

 
Ne Késlekedjen! Kattintson az alábbi gombra és rendelje meg szőnyegtisztítási szolgáltatásunk és szabaduljon meg a piszoktól!
Nagyon szépek lettek a szőnyegeim és a kárpitom is köszönöm a munkájukat csak ajánlani tudom őket.
Kovácsné Ilona
Budapest
5/5
Nagyon megvagyok elégedve csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat nagyon gyorsak és precízek.
Kiss Márta
Budapest
5/5
Csak ajánlani tudom! Maximálisan elégedett vagyok! Nagyon gyors és gyönyörű munkát végeztek.
Varga Mónika
Budaörs
5/5

áraink

Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Kárpittisztítás

3.500 ft-tól

Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás X. kerület Kőbánya

1590 ft-tól

Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Takarítás

3500 ft-tól/fő/óra

szőnyegtisztítás otthoni tippek

  1.  Rendszeres porszívózás: Fontos hetente legalább egyszer alaposan átszívni a szőnyeget, hogy eltávolítsd a por, szőrszálak és egyéb apró szennyeződések nagy részét. Egy erős, jó minőségű porszívó segíthet ebben.

  1. Foltok azonnali kezelése: Ha bármilyen folt keletkezik a szőnyegen, próbáld meg azonnal eltávolítani. A folt eltávolításához használj enyhén meleg vízzel és szappannal nedvesített tiszta ruhát vagy szőnyegtisztító folteltávolítót.

  1. Szódabikarbóna használata: A szódabikarbóna remek eszköz lehet a szagok és foltok eltávolítására. Szórd egyenletesen a szőnyeg felületére, hagyd hatni néhány órán keresztül, majd porszívózd fel.

  1. Szőnyegtisztító gép használata: Kölcsönözz vagy vásárolj szőnyegtisztító gépet, amely segít alaposan megtisztítani a szőnyeget. A gép használata után alaposan szellőztess vagy használj ventilátort a gyorsabb száradás érdekében.

  1. Professzionális tisztítás 
  2. időnként: Időről időre érdemes szakemberrel is tisztíttatni a szőnyeget, mivel ez alaposabb és mélyebb tisztítást biztosíthat.

Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Fontos megjegyezni, hogy a tisztítás hatékonysága és biztonsága nagyban függ a szőnyeg típusától és anyagától. Mindig olvasd el a gyártói utasításokat vagy konzultálj szakemberrel, mielőtt új tisztítási módszert próbálnál ki.

fontos része a rendszeresség és az alaposság. Itt van néhány részletesebb tipp:

Rendszeres ápolás:

  1. Porszívózás: Ne hagyd figyelmen kívül a rendszeres porszívózást. A szőnyeg alapos átszívása legalább hetente egyszer vagy gyakrabban ajánlott a forgalmazási területtől és az életmódtól függően.

  1. Felhasznált eszközök minősége: Használj kiváló minőségű porszívót és megfelelő szőnyegkefét a hatékony tisztításhoz.

  1. Foltok azonnali kezelése: Azonnal reagálj a szennyeződésekre vagy foltokra, hogy ne szívódjanak mélyebbre a szálak közé.

Természetes

  1. Szódabikarbóna: Szórj szódabikarbónát a szőnyegre, hagyd hatni egy ideig (pár óra vagy akár egész éjszaka), majd alaposan porszívózd fel. Ez segít a kellemetlen szagok és foltok eltávolításában.

  1. Ecet és víz: A víz és ecet keveréke (pl. 1:1 arányban) egy jól bevált otthoni tisztítószer lehet. Alaposan öblítsd le, majd szárítsd meg a szőnyeget.

Professzionális tisztítás: budapest szőnyegtisztítás

  1. Kölcsönzött szőnyegtisztító gép: Sok helyen lehetőség van szőnyegtisztító gépek kölcsönzésére. Ezek hatékonyak lehetnek az otthoni használat során.

  1. Szakemberrel való együttműködés: Időről időre érdemes szakemberrel tisztíttatni a szőnyeget. Ők hatékonyabban tudnak foglalkozni a makacsabb szennyeződésekkel és garantálják a szőnyeg hosszú élettartamát.

Fontos, hogy minden tisztító módszert először kisebb, láthatatlan területen tesztelj, hogy meggyőződj a színek vagy a szőnyeg anyagának biztonságos reakciójáról. Mindig olvasd el a gyártói útmutatókat, hogy megtudd, melyik tisztítási módszer a legmegfelelőbb az adott típusú szőnyeged számára.

Ecet és Víz Keveréke:

Az ecet és víz keveréke hatékony lehet a szőnyeg tisztításában, különösen a foltok vagy kellemetlen szagok eltávolításában. Az ecet (általában fehér ecet) rendkívül sokoldalú és természetes tisztítószer, ami emellett antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

Hogyan használd:

  1. Készíts keveréket: Keverj össze ecetet és vizet az alábbi arányban, általában 1 rész ecet és 1 rész víz arányban. Az arány változhat az adott folt típusától és a szőnyeg anyagától függően.

  1. Tesztelés: Mindig végezz tesztet a keverék egy kisebb, láthatatlan területen, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem károsítja vagy változtatja meg a szőnyeg színét vagy anyagát.

  1. Foltok kezelése: A keveréket használhatod a foltok kezelésére. Nedvesítsd meg egy tiszta ronggyal vagy szivaccsal a keverékkel, majd finoman töröld át a folton. Lassan és óvatosan dolgozz, hogy ne dörzsöld be a folton lévő anyagot a szőnyegbe.

  1. Alapos öblítés: Miután kezelted a foltot, öblítsd át egy másik tiszta ronggyal, ami csak vízzel van nedvesítve, majd szárítsd meg a szőnyeget alaposan.

Az ecet és víz keveréke hatékony lehet a szőnyeg tisztításában, de mindig győződj meg róla, hogy az adott szőnyeg anyaga és színe nem reagál-e negatívan erre a keverékre. Ha kétségeid vannak, érdemes szakemberhez fordulni, hogy biztonságos és hatékony tisztítási módszert alkalmazzanak a szőnyegedhez.

Az ecet és víz keverékének használata szőnyegtisztításra általában biztonságos, de néhány veszélyt érdemes figyelembe venni:

  1. Színkárosodás: Az ecet savas anyag, ami színtelen szőnyegeken vagy szőnyegeken színkárosodást okozhat. Mindig végezz tesztet egy kisebb, láthatatlan területen, hogy meggyőződj róla, hogy az adott szőnyeg nem reagál-e negatívan az ecetre.

  1. Műszálak és speciális szövetek: Bizonyos műszálakkal vagy speciális szövetekkel rendelkező szőnyegek nem reagálhatnak jól az ecet-víz keverékére. Például a gyapjú vagy selyem szőnyegek érzékenyebbek lehetnek az ecetre.

  1. Túlzott koncentráció: Ha az ecet túl koncentrált vagy nem megfelelően hígított, akár maradandó károkat is okozhat a szőnyegben.

  1. Szag és levegőminőség: Az ecet kellemetlen szagú lehet, amelyet a szőnyegtisztítás során használva időlegesen a szobában terjedhet. Javasolt szellőztetni a teret a munka során és a kezelés után is.

  1. Bőrirritáció: Érzékenyebb bőrrel rendelkező emberek bőrirritációt tapasztalhatnak az ecettel való közvetlen érintkezés esetén. Kesztyű használata javasolt a bőrirritáció elkerülése érdekében.

  1. Párolgás: Az ecet párolgása irritálhatja a szemet és a légutakat, ezért fontos a megfelelő szellőztetés és a szemészeti vagy légzőszervi irritációk elkerülése érdekében.

Ezek a veszélyek általában akkor jelentkezhetnek, ha az ecet nem megfelelően használják vagy hígítják. Fontos az arányok pontos betartása és a kísérletezés egy kisebb, kevésbé látható területen, mielőtt az egész szőnyegen alkalmaznád. Ha nem vagy biztos a megfelelő kezelésben, érdemes szakembertől vagy szőnyegtisztítási szakértőtől tanácsot kérni.

Szódabikarbóna használata szőnyegek tisztítására:

  1. Előkészületek: Először is, alaposan porszívózd át a szőnyeget, hogy eltávolítsd a nagyobb por- és szennyeződési réteget.

  1. Szódabikarbóna szórása: Szórd egyenletesen a szódabikarbónát a szőnyeg felületére. Ügyelj arra, hogy minden részt befedj, különösen azokat a területeket, ahol kellemetlen szagok vannak vagy ahol foltok voltak.

  1. Hagyj hatni: Hagyd hatni a szódabikarbónát a szőnyegen legalább fél órán keresztül. Jobb eredmények érdekében hagyhatod akár néhány órán vagy éjszakán át is.

  1. Porszívózás: Miután a szódabikarbóna meghatározott ideig hatott, alaposan porszívózd fel. A szódabikarbóna feladata az, hogy magába szívja a szagokat és a nedvességet, valamint segít a foltok és szennyeződések lazításában, így könnyebben eltávolíthatók.

  1. Folytatás szükség szerint: Ha vannak makacs foltok, akkor ezt a módszert ismételd meg, vagy próbálj másik tisztító módszert a foltok eltávolítására.

Szódabikarbóna előnyei:

  • Szagtalanítás: A szódabikarbóna hatékonyan képes felszívni a szagokat, így segít megszüntetni a kellemetlen szagokat a szőnyegből.

  • Természetes tisztítószer: Ez egy természetes és környezetbarát megoldás, így biztonságosabb lehet a környezetre és az emberekre nézve, mint a vegyi alapú tisztítószerek.

  • Foltok enyhítése: A szódabikarbóna hozzájárulhat a foltok enyhítéséhez, mivel lazítja azokat a szőnyeg szálai között.

Keyword Density is 0.10 which is low, the Focus Keyword and combination appears 3 times.

Figyelmeztetés:

  • Mindig teszteld a szódabikarbónát először egy kisebb, láthatatlan területen, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem okoz színváltozást vagy károsítja-e a szőnyeget.

  • A szódabikarbónát alaposan porszívózd fel a szőnyegről a használat után.

A szódabikarbóna használata egy praktikus és természetes módszer a szőnyegtisztításhoz és szagtalanításhoz, de mindig gondoskodj róla, hogy megfelelően végezd a folyamatot a legjobb eredmény érdekében.

A szódabikarbóna általában biztonságos és széles körben elfogadott tisztítószer, azonban fontos figyelembe venni néhány lehetséges veszélyt vagy korlátozást annak használata során:

1. Színek és anyagok reakciója:

  • Mielőtt szódabikarbónát használnál, mindig végezz tesztet egy kisebb, láthatatlan területen, hogy megbizonyosodj róla, nem okoz-e színváltozást vagy károsítja-e a szőnyeg anyagát.

  • Néhány speciális anyag, például selyem vagy gyapjú, érzékeny lehet a szódabikarbónára vagy más tisztítószerekre.

2. Maradó porok:

  • Ha nem távolítod el teljesen a szódabikarbónát a szőnyegről, maradhatnak poros részecskék, amelyek irritálhatják a légzőrendszert vagy bőrproblémákat okozhatnak, különösen azoknak, akik allergiásak vagy érzékenyek a porra.

3. Porzsákok és porszívók:

  • A szódabikarbóna porok formájában kerül a porszívó porzsákjába. Túlzott mennyiségű szódabikarbóna használata esetén ez eltömítheti a porszívót vagy csökkentheti annak hatékonyságát.

4. Érzékeny bőr és irritáció:

  • Közvetlen érintkezés esetén a szódabikarbóna irritálhatja a bőrt, különösen az érzékenyebb típusokat.

5. Súlyosabb problémák kezelése: szőnyegtisztítás

  • Makacs foltok vagy szennyeződések esetén más, erőteljesebb tisztítószerekre lehet szükség, és ezeknek lehetnek saját veszélyeik és elővigyázatossági intézkedéseik.

Mindig fontos az óvatosság és a megfelelő használat, különösen ha allergiás vagy érzékeny vagy valamilyen kémiai anyagra. Ha kérdéseid vagy aggályaid vannak a szódabikarbóna használatával kapcsolatban, javasolt szakemberrel vagy szőnyegtisztítási szakértővel konzultálni.

A szódabikarbóna általában biztonságosan használható a háztartási tisztítási célokra, de fontos tudni néhány dolgot a potenciális veszélyeiről vagy korlátairól:szőnyegtisztítás 3. kerület

  1. Színek és anyagok érzékenysége: Egyes szőnyegek érzékenyebbek lehetnek bizonyos tisztítószerekre, így a szódabikarbóna is okozhat színváltozást vagy károsíthatja a szőnyeg anyagát. Mindig végezz tesztet egy kisebb, láthatatlan területen, mielőtt az egész szőnyegen alkalmaznád.

  1. Nem minden folt eltávolítása: Bár hatékony lehet a szagtalanításban és a bizonyos foltok enyhítésében, a szódabikarbóna nem mindig elegendő a makacs foltok vagy szennyeződések eltávolításához. Szükség lehet más erősebb tisztítószerekre vagy módszerekre is.

  1. Allergiás reakciók: Egyes emberek allergiásak lehetnek a porra, ami a szódabikarbóna porszívózása során felkeveredhet. Érdemes maszkot viselni a porszívózásnál, különösen, ha valaki allergiás a porra vagy irritálja a légutakat.

  1. Bőrirritáció: Ha közvetlenül érintkezik a bőrrel, a szódabikarbóna szárító hatása bőrirritációt okozhat néhány embernek. Ezért érdemes kesztyűt használni, ha hosszabb ideig dolgozol vele.

  1. Szőnyeg maradványai: Ha nem alaposan porszívózod fel a szódabikarbónát a szőnyegről, maradhatnak hátra részecskék, amelyek irritációt vagy allergiás reakciókat okozhatnak a légutakban.

Mindig fontos, hogy óvatosan és megfontoltan használd a tisztítószereket, és mindig végezz alapos teszteket, hogy megbizonyosodj a biztonságos és hatékony használatukról. Ha bizonytalan vagy a szőnyegtisztítási módszerrel vagy a szódabikarbóna használatával kapcsolatban, érdemes szakembertől tanácsot kérni.

A habos tisztítás egy hatékony és szőnyegbarát módszer a szennyeződések eltávolítására, mely kevésbé terheli meg a szőnyeget a nedvességgel, mint más nedves tisztítási eljárások. A habtisztítók kifejezetten erre a célra készülnek, általában habosító anyagokat használnak, melyeket a szőnyegre permeteznek.

budapest szőnyegtisztítás

 

Szőnyegtisztítás Ajánló

Szőnyegtisztítás  fontos része a lakás vagy iroda ápolásának és tisztaságának fenntartásában. A rendszeres szőnyegtisztítás nemcsak esztétikailag fontos, hanem hozzájárul a szőnyeg hosszabb élettartamához és az egészséges környezet kialakításához is. https://takaritárs.hu/

A szőnyegek mindennapi használat során felveszik a koszt, port, allergéneket és egyéb szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések nemcsak esztétikailag zavaróak lehetnek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, például allergiás reakciókat vagy légzőszervi problémákat.

A tisztításnak többféle módja létezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Porszívózás: Rendszeres porszívózással eltávolítható a szennyeződések nagy része a szőnyegről. Fontos, hogy hetente legalább egyszer átmenjen a szőnyegen a porszívó, hogy megszabaduljon a lerakódott por és szennyeződések nagy részétől.

  1. Házi praktikák: Otthon is alkalmazhatók módszerek, például szódabikarbóna vagy ecet használata a szőnyegtisztítás során. Ezek természetes és hatékony megoldások lehetnek a foltok vagy kellemetlen szagok eltávolítására.

  1. Professzionális tisztítás: Időről időre érdemes szakember segítségét kérni. A szakemberek speciális eszközökkel és tisztítószerekkel rendelkeznek, amelyek hatékonyan tudják mélytisztítani a szőnyeget, eltávolítva még a makacs szennyeződéseket és allergéneket is.

Fontos megjegyezni, hogy a szőnyegtisztítás módszerét a szőnyeg típusa és anyaga is befolyásolja. Például a szőnyegtisztítás szőnyegtípusoknak megfelelően eltérhet, és a különböző anyagok eltérő kezelést igényelhetnek.

A rendszeres szőnyegtisztítás nemcsak esztétikailag javítja a lakás vagy iroda megjelenését, hanem hozzájárul a lakók vagy dolgozók egészségének megőrzéséhez is. Egy tiszta szőnyeg kellemesebb környezetet teremt, csökkenti az allergének jelenlétét és elősegíti a tiszta levegő minőségét a térben.

Összességében a szőnyegtisztítás fontos része a tisztaság fenntartásának és az egészséges környezet kialakításának. Rendszeresen történő tisztításával a szőnyeg hosszabb élettartamra számíthat, és a lakók vagy dolgozók is egy tisztább, egészségesebb környezetben élhetnek vagy dolgozhatnak.

Szőnyegtisztítás ajánló 1 A szőnyegtisztítás fontos része a lakás vagy iroda ápolásának és tisztaságának fenntartásában. A rendszeres szőnyegtisztítás nemcsak esztétikailag fontos, hanem hozzájárul a szőnyeg hosszabb élettartamához és az egészséges környezet kialakításához is. https://takaritárs.hu/

A szőnyegek mindennapi használat során felveszik a koszt, port, allergéneket és egyéb szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések nemcsak esztétikailag zavaróak lehetnek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, például allergiás reakciókat vagy légzőszervi problémákat.

A szőnyegtisztításnak többféle módja létezik, amelyek közül néhány a következő:

  1. Porszívózás: Rendszeres porszívózással eltávolítható a szennyeződések nagy része a szőnyegről. Fontos, hogy hetente legalább egyszer átmenjen a szőnyegen a porszívó, hogy megszabaduljon a lerakódott por és szennyeződések nagy részétől.

  1. Házi praktikák: Otthon is alkalmazhatók módszerek, például szódabikarbóna vagy ecet használata a szőnyegtisztítás során. Ezek természetes és hatékony megoldások lehetnek a foltok vagy kellemetlen szagok eltávolítására.

  1. Professzionális tisztítás: Időről időre érdemes szakember segítségét kérni. A szakemberek speciális eszközökkel és tisztítószerekkel rendelkeznek, amelyek hatékonyan tudják mélytisztítani a szőnyeget, eltávolítva még a makacs szennyeződéseket és allergéneket is.

Fontos megjegyezni, hogy a szőnyegtisztítás módszerét a szőnyeg típusa és anyaga is befolyásolja. Például a szőnyegtisztítás szőnyegtípusoknak megfelelően eltérhet, és a különböző anyagok eltérő kezelést igényelhetnek.

A rendszeres szőnyegtisztítás nemcsak esztétikailag javítja a lakás vagy iroda megjelenését, hanem hozzájárul a lakók vagy dolgozók egészségének megőrzéséhez is. Egy tiszta szőnyeg kellemesebb környezetet teremt, csökkenti az allergének jelenlétét és elősegíti a tiszta levegő minőségét a térben.

Összességében a szőnyegtisztítás fontos része a tisztaság fenntartásának és az egészséges környezet kialakításának. Rendszeresen történő tisztításával a szőnyeg hosszabb élettartamra számíthat, és a lakók vagy dolgozók is egy tisztább, egészségesebb környezetben élhetnek vagy dolgozhatnak.

Rendszeres ápolás:

  1. Porszívózás: Ne hagyd figyelmen kívül a rendszeres porszívózást. A szőnyeg alapos átszívása legalább hetente egyszer vagy gyakrabban ajánlott a forgalmazási területtől és az életmódtól függően.

  1. Felhasznált eszközök minősége: Használj kiváló minőségű porszívót és megfelelő szőnyegkefét a hatékony tisztításhoz.

  1. Foltok azonnali kezelése: Azonnal reagálj a szennyeződésekre vagy foltokra, hogy ne szívódjanak mélyebbre a szálak közé.

Természetes otthoni tisztítószerek:

  1. Szódabikarbóna: Szórj szódabikarbónát a szőnyegre, hagyd hatni egy ideig (pár óra vagy akár egész éjszaka), majd alaposan porszívózd fel. Ez segít a kellemetlen szagok és foltok eltávolításában.

  1. Ecet és víz: A víz és ecet keveréke (pl. 1:1 arányban) egy jól bevált otthoni tisztítószer lehet. Alaposan öblítsd le, majd szárítsd meg a szőnyeget.

Professzionális tisztítás:

  1. Kölcsönzött szőnyegtisztító gép: Sok helyen lehetőség van szőnyegtisztító gépek kölcsönzésére. Ezek hatékonyak lehetnek az otthoni használat során.

  1. Szakemberrel való együttműködés: Időről időre érdemes szakemberrel tisztíttatni a szőnyeget. Ők hatékonyabban tudnak foglalkozni a makacsabb szennyeződésekkel és garantálják a szőnyeg hosszú élettartamát.

Fontos, hogy minden tisztító módszert először kisebb, láthatatlan területen tesztelj, hogy meggyőződj a színek vagy a szőnyeg anyagának biztonságos reakciójáról. Mindig olvasd el a gyártói útmutatókat, hogy megtudd, melyik tisztítási módszer a legmegfelelőbb az adott típusú szőnyeged számára.

Ecet és Víz Keveréke:

Az ecet és víz keveréke hatékony lehet a szőnyeg tisztításában, különösen a foltok vagy kellemetlen szagok eltávolításában. Az ecet (általában fehér ecet) rendkívül sokoldalú és természetes tisztítószer, ami emellett antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

Hogyan használd:

  1. Készíts keveréket: Keverj össze ecetet és vizet az alábbi arányban, általában 1 rész ecet és 1 rész víz arányban. Az arány változhat az adott folt típusától és a szőnyeg anyagától függően.

  1. Tesztelés: Mindig végezz tesztet a keverék egy kisebb, láthatatlan területen, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem károsítja vagy változtatja meg a szőnyeg színét vagy anyagát.

  1. Foltok kezelése: A keveréket használhatod a foltok kezelésére. Nedvesítsd meg egy tiszta ronggyal vagy szivaccsal a keverékkel, majd finoman töröld át a folton. Lassan és óvatosan dolgozz, hogy ne dörzsöld be a folton lévő anyagot a szőnyegbe.

  1. Alapos öblítés: Miután kezelted a foltot, öblítsd át egy másik tiszta ronggyal, ami csak vízzel van nedvesítve, majd szárítsd meg a szőnyeget alaposan.

Az ecet és víz keveréke hatékony lehet a szőnyeg tisztításában, de mindig győződj meg róla, hogy az adott szőnyeg anyaga és színe nem reagál-e negatívan erre a keverékre. Ha kétségeid vannak, érdemes szakemberhez fordulni, hogy biztonságos és hatékony tisztítási módszert alkalmazzanak a szőnyegedhez.

A szódabikarbóna egy kiváló természetes megoldás a szőnyegtisztításhoz és szagok eltávolításához. Itt van részletesebben, hogyan lehet használni szőnyegek tisztítására:Akciós szőnyegtisztítás

 

Budapest I. Ker. szőnyegtisztítás

Kapcsolat

Telefonszámunk: 0630-674-84-27

Email cimünk: Takaritárs@freemail.hu

  Adatvédelmi tájékoztató